Ужгородка

Новини Закарпаття

У ЗУНУ підтримали глобальну екоініціативу Greening of the Planet до Дня захисників та захисниць України

Напередодні Дня захисників та захисниць України, працівники та студенти Західноукраїнського національного університету підтримали глобальну екоініціативу Greening of the Planet, висадивши дерева в класичному університеті Тернополя.
Це не лише знак великої шани та вдячності нашим воїнам, але й внесок у відновлення екосистеми та крок до порятунку планети, зболеної війнами та руйнуваннями.
“Єднання – це непереможна сила!” – саме таке гасло акції.
У межах ініціативи висаджували сакури та бузок – дерева, що символізують життя, переродження, мир та перемогу.
Захід об’єднав знаних випускників закладу вищої освіти, студентів та викладачів навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина.
До висадження дерев долучилися проректорка з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Оксана Десятнюк, директорка ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Ірина Іващук, випускниця ЗУНУ, Почесний консул Угорщини у Тернополі Тетяна Чубак.
“Вважаю, що такі ініціативи дуже важливо підтримувати у наш час. Ми пам’ятаємо про неоціненний внесок українських захисників та захисниць у перемогу й вшановуємо Героїв, які віддали за нас найцінніше – власне життя. І наша алея стане ще одним нагадуванням про це”, – сказала проректорка. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору