Ужгородка

Новини Закарпаття

Для важкопораненого воїна з Тернопільщини просять допомоги

Василь Сентик з Великих Бірок був тяжко поранений ще 23 травня у запеклих боях з російськими окупантами. Відтоді український захисник, батько двох дітей бореться за життя. Від весни Василь перебуває в лікарні. Переніс ряд операцій. Пройшов не одне коло пекла, проте   сильний, справжній воїн не здається, бореться за життя, і попри стан свого здоров’я, задумується про повернення в ЗСУ. 

Рідні досі намагались самотужки знаходити гроші на лікування  Василя. Однак кошти закінчуються, а лікування ще триватиме довго. Ми всі можемо хоч мінімальною сумою, але допомогти Василю одужати, адже він, не задумуючись, із самого початку війни пішов захищати нас і Україну.

Прохання про допомогу нашому земляку висловили у Великобірківській громаді.

«Шановні мешканці Великобірківської громади та просто люди доброї волі! Звертаємося до вас із проханням допомогти в зборі коштів на лікування уродженця Великих Бірок, важко пораненого військовослужбовця Василя Сентика. 23 травня ворожий осколок травмував бійця, який від початку повномасштабного вторгнення ворожих військ на територію України захищав нас у лавах ЗСУ. Будь ласка, не будьте байдужими.

Нашої допомоги потребує 46-річний батько двох дітей, наш Герой, який, не задумуючись, пішов захищати свою країну й усіх нас. У нинішній важкий час війни всі наші сили й ресурси спрямовані на підтримку українських захисників. Та водночас ми маємо підтримувати одні одних й не забувати, що люди поруч можуть перебувати в складній ситуації. Коли війна накладається на особисті проблеми, то це нестерпно. Але кожен із нас може подати руку допомоги ближньому. Лише разом ми — сильні!

Від весни Василь перебуває в лікарні. Переніс ряд операцій. Пройшов не одне коло пекла, проте він — сильний, справжній воїн, він — наш ГЕРОЙ, який не здається, бореться за своє життя, і попри стан свого здоров’я, вже задумується про повернення в ряди ЗСУ. Рідні Василя досі намагались самотужки знаходити ресурси на лікування сина, проте час минає, кошти закінчуються, а лікування ще триватиме чималий період. Тож просимо усіх небайдужих допомогти зібрати кошти на лікування Василя Сентика і цим хоч трошки підтримати родину захисника.

Кожна гривня для нього зараз цінна. Вдячність його серця – безмежна. Знаємо, що Господь із великою любов’ю ставиться до милосердя, тож нехай розположить наші серця до доброї справи…» 

Номер картки дружини, Приватбанк:

5168 7450 1804 5762

Сентик Оксана Михайлівна.

Не будьмо байдужими! Допоможімо нашому захисникові жити!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору