Ужгородка

Новини Закарпаття

Через обстріли росіян “Рівнеазот” призупинило виробництво мінеральних добрив

Подальше відновлення діяльності цехів відбудеться у координації з місцевою владою після відновлення стабільної подачі електроенергії

22 жовтня, внаслідок ракетної атаки окупантів по об’єктах енергетичної інфраструктури у м. Рівне відбулось часткове знеструмлення ПрАТ “Рівнеазот” та вимушена аварійна зупинка ключових цехів з виробництва мінеральних добрив. Про це повідомляє пресслужба компанії Group DF.

Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter 

“Через відсутність електроенергії було зупинено цех аміаку, цех азотної кислоти, вапняково-аміачної селітри та аміачної селітри”, – ідеться у повідомленні.

Зусиллями працівників зупинка цехів була проведена згідно регламентів.

“Екологічна ситуація на підприємстві знаходиться в межах норм. Подальше відновлення діяльності цехів відбудеться у координації з місцевою владою після відновлення стабільної подачі електроенергії двома резервними лініями, як цього вимагають технічні регламенти виробництва”, – зазначили у повідомленні.

Водночас, як наголосили у пресслужбі, підприємство повністю виконає всі договірні обов‘язки перед фермерами та агрохолдингами по поставкам мінеральних добрив в осінній сезон.

Також на підприємстві продовжує безперебійно функціонувати цех нейтралізації та очистки стічних вод. Прийом стічних вод з м. Рівне відбувається у штатному режимі.

Нагадаємо, майже половина компаній Європейської Бізнес Асоціації, а саме 47% повідомили, що нещодавні ракетні атаки по Україні тією чи іншою мірою вплинули на їхню роботу. Зокрема, деякі компанії вимушено призупинили роботу через відсутність електроенергії та інтернету та з міркувань безпеки, що призвело до часткової втрати замовлень, призупинення проєктів та простою.

Раніше Landlord повідомляв, що збитки в логістичній галузі завдані війною відшкодують.

Україна наполягатиме, щоб у наступний пакет санкцій Європейського Союзу було включене ембарго на добрива з рф.

У липні Кабінет Міністрів України скасував заборону на експорт мінеральних добрив.

ALFA Smart Agro виводить на український ринок нову торгову марку VECTA — мікродобрива преміум-класу, які відповідають сучасним вимогам у живленні рослин.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору