Ужгородка

Новини Закарпаття

Херсонці зі сльозами на очах зустрічають українських військових

Херсон повертається під контроль ЗСУ. Українські військові зайшли у місто. Місцеві жителі, які пережили окупацію, натовпом зустрічали військовослужбовців Збройних Сил України.

Офіційної інформації від Генштабу ЗСУ про входження українських військ до Херсона немає. В ефірі загальнонаціонального марафону керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони і охорони Півдня Наталія Гуменюк сказала, щосиньо-жовті стяги у Херсоні означають, що Херсон — це Україна. Наразі триває бойова робота, вона досить важка, і потужна, але місцеві демонструють, що підтримують.

Юрій Соболевський, заступник голови Херсонської обласної ради, зазначив, що всім жителям міста Херсон та інших населених пунктів правобережної Херсонщини найближчими днями потрібно дотримуватись максимальної обережності.

“Мінімізувати пересування містом, не торкатися будь-яких підозрілих предметів, у тому числі кинутого транспорту та техніки орків. Не намагайтеся заходити в адміністративні будівлі та місця колишньої дислокації орків, це може бути небезпечно!”, — наголосив посадовець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору