Ужгородка

Новини Закарпаття

“Анонімному терористу” з Тернопільщини оголосили підозру

Як розповіли у поліції Тернопільщини, за свідоме неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності відповідатиме у суді 25-річний житель Тернопільського району.

21 жовтня близько 7 ранку “анонімний терорист” зателефонував до поліції і сказав, що в місті Кременець в двох готелях встановлено вибухові пристрої. На місце події виїжджали усі екстрені служби. З приміщень евакуювали людей, а вибухотехніки обстежили і готелі, і прилеглі території. Жодних небезпечних предметів вони не виявили.

Поліцейські встановили особу “мінера”. Ним виявився 25-річний житель Тернопільського району. Неправдивий виклик про “замінування” він здійснив з телефону знайомої.

За фактом неправдивого повідомлення про мінування триває кримінальне провадження відповідно до статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Слідчі вже оголосили підозру “анонімному терористу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору