Ужгородка

Новини Закарпаття

Жителі Тернопільщини отримали понад 11,3 млн грн податкової знижки

На початок листопада правом на податкову знижку скористалися 3826 жителів Тернопільщини. За цей час вони задекларували 73,4 млн грн витрат.

Більшість із них, а це 3019 краян, подали декларації на отримання податкової знижки в зв’язку з понесеними витратами на навчання. Повернути надмірно сплачений податок на доходи фізичних осіб, бо були сплачені страхові внески за договорами довгострокового страхування життя, виявили бажання 754 особи.

Правом на податкову знижку у зв’язку зі сплатою відсотків за іпотечними кредитами та понесеними витратами по оплаті допоміжних репродуктивних технологій та усиновленню дітей скористалися відповідно 28 та 18 жителів Тернопілля.

Повернуть кошти й 4 декларантам, які понесли витрати у зв’язку з переобладнанням транспортних засобів, а також 3 особам, котрі сплачували видатки на будівництво (придбання) доступного житла.

За наслідками перерахунків нашим краянам вже повернули понад 11,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб або 85 відсотків нарахованого до повернення.

Сектор інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Тернопільській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору