Ужгородка

Новини Закарпаття

Росія готує теракти на об’єктах критичної інфраструктури Білорусі – розвідка

Головне управління розвідки Міноборони повідомляє, що російські спецслужби планують провокації на білоруських об’єктах критичної інфраструктури, зокрема на білоруській АЕС.

“Відомо, що найближчим часом на території білорусі заплановано проведення низки терактів – штучно спровокованих техногенних катастроф на об’єктах критичної інфраструктури. Місце проведення імовірних “інцидентів” – території, що межують з кордонами країн ЄС та України, зокрема гродненської та брестської областей. Одна з головних цілей – білоруська атомна електростанція “Островець”.

Розробкою та реалізацією “проекту” займаються російські спецслужби. Натомість, білоруський КДБ просто поставлений до відома”, – йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, Росія традиційно планує призначити “відповідальними за теракти” громадян країн НАТО та України, які начебто будуть перевдягнені у білоруську військову форму.

ГУР МОУ наголошує, що таким чином Росія хоче прискорити втягування білоруської армії у війну в Україні на боці окупантів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору