Ужгородка

Новини Закарпаття

Разом з двома синами захищав Україну: на війні загинув Юрій Ожоганич з Тернопільщини

Старший лейтенант Юрій Ожоганич із села Потуторів Шумської громади боронив Україну ще в АТО. Мужній та сміливий, він з перших днів повномасштабної війни знову пішов захищати рідну землю. Два сини, виховані справжнім патріотом, також боронять Україну в лавах Збройних сил України. На жаль, російські окупанти обірвали життя офіцера.

Про це повідомив голова Шумської громади Вадим Боярський.

«Шумщина в скорботі… Громаду сколихнула страшна звістка…

Боронячи Україну від російського окупанта загинув старший лейтенант Ожоганич Юрій Іванович, 1972 року народження, житель села Потуторів. Служив командиром протитанкового артилерійського взводу – старший офіцер на протитанковій артилерійській батареї протитанкового артилерійського дивізіону. 

Учасник АТО, мужній та сміливий, він з перших днів повномаштабного вторгнення пішов захищати рідну землю. 

Юрій завжди прагнув справедливості, був добрим, щирим, завжди допомагав іншим, саме тому мав багато друзів. Достойний військовослужбовець, який брав на себе усю повноту відповідальності. Два сини, виховані справжнім патріотом, також боронять нашу землю в лавах Збройних сил України.

Вічна пам’ять та шана Герою! Ми низько схиляємо голову в скорботі та висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого».

Про місце зустрічі та чин поховання Героя буде повідомлено додатково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору