Ужгородка

Новини Закарпаття

У Львові за ніч сталися дві пожежі у квартирах

Як розповіли у ДСНС Львівщини, 22 листопада о 20:20 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу у Львові на вул. П. Панча. Загорання виникло в квартирі на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Загалом рятувальники вивели на свіже повітря 8 осіб. О 20:38 пожежу локалізували, а о 20:44 ліквідували. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 5 кв. м. До ліквідації пожежі залучили 16 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Також, 23 листопада о 02:08 рятувальники отримали повідомлення про пожежу у Львові на вул. І. Франка. Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі трьохповерхового житлового будинку. На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон квартири на другому поверсі вибивався густий чорний дим.

Повідомляється, що не всі мешканці могли самостійно вийти із задимлених приміщень, то ж рятувальники вивели на вулицю 4 людей. О 02:62 вогнеборці локалізували пожежу, а о 02:32 ліквідували. Вогонь знищив  речі домашнього вжитку на площі 8 кв. м. До ліквідації пожежі залучили 13 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Внаслідок обох пожеж постраждалих немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору