Ужгородка

Новини Закарпаття

Один з найбагатших депутатів росії загинув у Індії

У індійському місті Раягада помер глава комітету з аграрної політики законодавчих зборів Володимирської області рф Павєл Антов. Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на регіональний парламент, а також індійське видання NDTV, передає ZN.ua.

65-річний депутат від «єдиної росії» у 2000-х заснував компанію, що виробляє м’ясні й ковбасні продукти, «Владімірскій стандарт», а в 2019 році посів перше місце в рейтингу найбагатших депутатів і держслужбовців рф від Forbes зі статками в близько 9,9 мільярдів рублів. Наступного року Антов був 26-й у цьому списку.

Інформація про загибель чиновника з’явилася після того, як 25 грудня індійський NDTV повідомив про смерть російського туриста «Павла Антома». За даними місцевої поліції, чоловік випав з третього поверху готеля.

Тоді там також розповіли, що трьома днями раніше його попутника “Владіміра Бідєнова” знайшли в готельному номері без свідомості з кількома порожніми пляшками вина, після чого той помер у лікарні. Як пишуть російські медіа, цим чоловіком може бути 61-річний підприємець з Йошкар-Оли Владімір Биданов.

Індійська поліція припустила, що «Антом» міг вчинити самогубство через депресію, яку відчував після смерті друга. Водночас, правоохоронці заявили про намір розглянути й інші причини, у тому числі нещасний випадок.

За даними NDTV, двоє загиблих перебували в групі з чотирьох туристів із рф. Вони заселилися в готель разом з гідом 21 грудня. 

Згодом повідомлення про загибель Павла Антова опублікували й на сайті законодавчих зборів Володимирської області, не уточнивши причин.

У свою чергу, російський генеральний консул у Калькутті Алєксєй Ідамкін у коментарі «РІА Новості» сказав, що ні поліція, ні генконсульство не бачать нічого підозрілого в загибелі двох росіян. За його словами, кримінальної складової поки не виявлено.

Дипломат додав, що поліцейські вже завершили розслідування щодо першого загиблого та кремували його тіло. Водночас, Ідамкін не назвав причину смерті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору