Ужгородка

Новини Закарпаття

Російські сили ППО не можуть протистояти українським безпілотникам – ISW

Аналітики з американського Інституту вивчення війни (ISW) дійшли висновку, що вибухи на авіабазі в Енгельсі демонструють, що російські системи ППО марні перед українськими безпілотниками.

У новому звіті йдеться про те, що росії доводиться розподіляти всі свої засоби ППО як у тилу, щоб захищати стратегічну авіацію, так і ближче до лінії фронту.

Крім того, удари по авіабазі “Енгельс” викликали хвилю критики Міністерства оборони рф з боку різних блогерів-сторонників війни з Україною. Вони сумніваються у чесності заяв відомства та дивуються, чому українські БПЛА можуть “безкарно” проникати вглиб території росії.

Також у звіті йдеться про те, що Кремль продовжує маніпулювати російським законодавством, щоб надати державі дедалі ширші повноваження для придушення інакодумства. Так, у нових законах використовуються розмиті формулювання.

Повідомляється, що путінський режим намагається взяти під контроль абсолютно весь інформаційний простір у росії. Крім того, запроваджуються репресивні закони для росіян, які дозволяють засуджувати їх до тривалих термінів ув’язнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору