Ужгородка

Новини Закарпаття

На Львівщині заборонили використання піротехнічних виробів

Сьогодні, 30 грудня, рішенням Ради оборони Львівської області заборонили використання (запуск) усіх видів піротехнічних виробів, в тому числі феєрверків, салютів, петард, впродовж дії правового режиму воєнного стану. 

Під час новорічних та Різдвяних свят у посиленому режимі працюватимуть органи правопорядку, які патрулюватимуть вулиці, ДСНС з метою виявлення та знешкодження вибухових пристроїв у місцях проведення заходів та реагування на повідомлення про виявлення чи застосування вибухових пристроїв, вогнепальної зброї, а також на випадок виникнення пожеж або інших надзвичайних ситуацій.

“Додамо, що керівники релігійних громад області мають забезпечити проведення трансляцій богослужінь на онлайн-ресурсах, таким чином мінімізувавши присутність вірян у самих храмах”, – зазначили в ОВА. 

Крім того, початок та завершення богослужінь мають встановити так, щоб вони не припадали на період комендантської години з урахуванням часового режиму того чи іншого регіону під час проведення релігійних обрядів.

Нагадаємо, що комендантська година на Львівщині триває з 00:00 до 05:00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору