Ужгородка

Новини Закарпаття

USAID оголосила тендери на закупівлю добрив і насіння соняшнику

Закупівля проводиться у межах субгрантової програми АГРО “Постачання ММСП добрив та посівного матеріалу для забезпечення продовольчої безпеки України”

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку оголошує запит про надання цінових пропозицій на закупівлю насіння соняшнику та добрив. Закупівля проводиться у межах субгрантової програми АГРО “Постачання ММСП  добрив та посівного матеріалу для забезпечення продовольчої безпеки України”, мовиться у повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства України, передає AgroPortal.ua.

Деталі конкурсу щодо закупівлі соняшнику та добрив.

В організації акцентують, що запитання та пропозиції можна надсилати на адресу [email protected], зазначивши в темі листа номер ЗЦП AGRI-RFQ-S1-47-2 та вказавши назву організації у самому листі. Письмові запитання — не пізніше 18:00 за київським часом, 31 грудня. Натомість пропозиції — до 18:00 за київським часом, 06 січня 2023 року.

Довідка. Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це 7-річний проєкт (2019-2026), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується компанією “Кімонікс Інтернешнл”. Метою Проєкту АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад в Україні, які потребують найбільшої підтримки шляхом покращення управління в аграрному секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруються в конкурентоспроможні українські та міжнародні ринки.

Раніше програма USAID з аграрного і сільського розвитку (AГРО) запросила подавати заявки на одержання субгранту для проведення аналітичної оцінки розвитку земельного ринку та його впливу на продовольчу безпеку, залучення інвестицій в агросектор, відновлення громад і країни.

Нагадаємо, програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) запрошує подавати заявки на одержання субгранту для реалізації проєкту “Підтримка ММСП зернового напрямку в збільшенні потужностей зберігання та сушки зерна”.

Раніше понад 2 тисячі сільськогосподарських виробників отримали послуги зі зберігання зерна у рамках ініціативи AGRI (Agriculture Resilience Initiative) від USAID. Для цього USAID закупило понад 8 тисяч рукавів для зберігання зерна, 29 зернопакувальних машин та бункерів-перенавантажувачів. Агентство також підтримає встановлення модульних сховищ/ангарів для зберігання зерна загальною місткістю 77 тисяч тонн.

Загальна сума гуманітарної допомоги, яку USAID надала українцям, сягнула понад $1 мільярд, а загальний внесок уряду США – понад $1,5 мільярда.

Крім того, незалежне агентство федерального уряду США з міжнародного розвитку USAID передало українським аграріям 28 супутникових інтернет-терміналів Starlink.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору