Ужгородка

Новини Закарпаття

У росЗМІ говорять, що французька Bonduelle підтримала військовослужбовців РФ. У компанії все спростовують

Bonduelle заявила, що не підтримала російських окупантів, але продовжує працювати в РФ

У росЗМІ зʼявилася інформація, що французька компанія – виробник овочевих консервів Bonduelle підтримала військовослужбовців РФ і передала їм гуманітарку, побажавши їм швидкої перемоги. Фото “подарункових наборів” із продукцією для російських окупантів оприлюднила група “Ярцево LIVE” в мережі “Вконтакте”.

На фото видно, що разом із консервами від компанії російські загарбники отримали листівку з текстом російською мовою: “Дорогий солдате! Вітаємо тебе з Новим роком! Бажаємо всіх благ і якнайшвидшої перемоги!”.

Всього “подарунки” отримали нібито 10 тисяч учасників так званої “спеціальної військової операції”.

Тим часом у Twitter набирає популярності хештег із закликом бойкотувати компанію — #BoycottBonduelle.  Зазначимо, що Bonduelle – одна з тих закордонних компаній, яка справді не вийшла з Росії.

Своєю чергою Bonduelle Group опублікувала офіційну заяву, у якій спростовує інформацію, поширену російськими ЗМІ.

“30 грудня в російських соціальних мережах була поширена неправдива інформація про нашу діяльність в Росії. Інформація та заяви, які приписують компанії Bonduelle та її керівництву, не відповідають дійсності”, — говориться у заяві компанії.

У Bonduelle Group наголосили, що компанія продовжує свою діяльність в Росії з єдиною метою — забезпечити доступ населення до основних продуктів харчування в Росії та сусідніх країнах.

Наталія Марченко

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору