Ужгородка

Новини Закарпаття

На Львівщині відсторонили від посади очільника місцевої патрульної поліції

У Львівській області відсторонили від посади очільника місцевої патрульної поліції Романа Пилипенка. Про це повідомила Патрульна поліція України.

Напередодні в соцмережах зʼявилося відео, як Пилипенко дарує перепустку на проїзд авто пішохідною площею Ринок своїй дівчині – помічниці депутата Львівської облради Андрія Думи та спеціалістці відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської облради Василині Стефанюк. Вона стверджує, що цей дозвіл виданий на її Mercedes.

“Сьогодні мережею було поширене відео, на якому зображено начальника управління патрульної поліції у Львівській області, який, попередньо, презентував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові”, – повідомили в поліції. 

Там зазначили, що за вказаними обставинами, керівництво Департаменту патрульної поліції прийняло рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків. Призначено службове розслідування.

Пізніше журналістка Вікторія Балицька поділилась відео, знятим на території Управління патрульної поліції у Львівській області. 

За її словами на ньому “людина зовні дуже схожа на начальника УПП Романа Пилипенка миє на службовій мийці на території УПП автомобіль, як дві краплі води схожий на попередній автомобіль його дівчини Василини, той що був до Мерса”. 

Це відбувається на мийці, на якій за державний кошт миють службові авто поліції. 

Балицька також зауважує, що новий автомобіль у Василини Стефанюк з’явився влітку 2022 року. 

“Так, в розпал війни головний спеціаліст відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської обласної ради міняє автомобілі. Але то таке. Головне питання – звідки кошти на ці автомобілі в рядової працівниці облради? На минулій сесії Львівська обласна рада прийняла рішення розробляти антикорупційну програму. Може почнете втілювати цю програму із своєї працівниці і помічниці депутата А. Думи – Василини Софранюк? Ірина Гримак? Думаю, суспільству дуже цікаво це дізнатися”, – підсумовує Балицька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору