Ужгородка

Новини Закарпаття

На Чернігівщині змонтували перший модульний міст з Франції (фото)

Проїзна частина готова до експлуатації — спеціальне покриття зносу було нанесене ще на заводі

Наприкінці 2022 року Чернігівська область отримала конструкції трьох мостів від французької гуманітарної місії. Їх встановлять замість зруйнованих внаслідок бойових дій, передає МІУ.

Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter 

Перший із трьох мостів вже зібраний та встановлений на балки. Проїзна частина готова до експлуатації — спеціальне покриття зносу було нанесене ще на заводі.

Зараз проводиться підготовка до влаштування перехідних монолітних плит. Коли вони будуть готові, розпочнуться роботи з влаштування підходів до мосту. А далі відповідно — рух транспорту.

Раніше повідомлялося, що Швеція стане четвертою європейською країною, яка надасть Україні тимчасові мостові конструкції для відновлення руху транспорту.

Нагадаємо, зернотрейдер UGTC Trade (ТОВ “УЗТК Трейд”, Полтава) в межах будівництва залізничного термінала для перевантаження зернових вантажів у селі Мостиська 2 Львівської області продуктивністю 100 тис. тонн/місяць розпочав монтаж силосів для зберігання зерна.

Вінниця отримала першу партію низькопідлогових тролейбусів Solaris Trollino 12, повідомив мер міста Сергій Моргунов.

Контейнерний термінал “Вікінг Альянс”, який наприкінці 2022 року розпочав роботу в порту Рені, обробив вже близько 1,5 тис. контейнерів. Про це в колонці на порталі ЦТС повідомив керівник транспортно-логістичної компанії NG Shipping Георгій Чернявський.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору