Ужгородка

Новини Закарпаття

Львівщину відвідав губернатор штату Нью-Джерсі

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

У ніч на 16 лютого окупанти вдарили ракетами по Львівщині, але подружжя Мерфі візит у Львівську область не скасувало. Під час зустрічі вони наголосили, що не бояться. Навпаки – їх мотивує сміливість та відчайдушність українців.

Разом із благодійною організацією United Sikhs сім’я Мерфі передала діткам-ВПО солодощі й подарунки, наголосили: це для того, щоб вони не втрачали оптимізму, прагнення до ігор та відкритості до світу. 

Голова ОВА додав, що організація United Sikhs зараз всебічно підтримує наших громадян: щодня забезпечує тисячі людей гарячими стравами, ліками, одягом, засобами гігієни, фахівці організації надають медичну допомогу жителям України в зонах бойових дій та розгортають намети для обігріву. 

“Під час зустрічі подякував панові губернатору та в його особі усім американцям, за неоціненну політичну, фінансову, гуманітарну та військову допомогу, за продовження санкційного режиму проти росії. Ми відчуваємо вашу активну проукраїнську позицію та віримо, що спільними силами дійдемо до перемоги України над ворожою навалою.

Співпрацю із губернатором штату Нью-Джерсі не припиняємо. Домовились про напрацювання тісніших контактів між нашими регіонами та плануємо підписати угоду про співробітництво між Львівщиною і Нью-Джерсі”, – додав Козицький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору