Ужгородка

Новини Закарпаття

На Львівщині працюють іноземці з 42 країн світу

У січні-грудні торік 249 роботодавців області отримали у Львівському обласному центрі зайнятості дозволи або продовжили термін їхньої дії на застосування праці 381 іноземця із 42 країн світу, повідомляє пресслужба Львівськох ОВА.

Зокрема дозволи на застосування праці отримали громадяни Туреччини (86), Польщі (59), Індії (20), Німеччини (10), США (8), Великої Британії (6), Нідерландів (5), Намібії (5), Австрії (4), Франції (5), Норвегії (3), Чехії (3), Словаччини (3), Бразилії (3), Колумбії (3), Узбекистану (3) та ін.

Серед тих, хто отримав право працювати в Україні, 147 іноземців належать до категорії “інші наймані працівники”, 83 – працюють в ІТ-сфері, до категорії “відряджені іноземні працівники” належать 24 особи, яких іноземні роботодавці відправили в Україну для виконання певного обсягу робіт (надання послуг) на підприємствах Львівської області.

Здебільшого праця іноземців застосовується у виробничій сфері, а також на фірмах, що займаються фінансовою та страховою діяльністю, будівництвом доріг, сільським господарством, ІТ-індустрією, освітою та торгівлею.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору