Ужгородка

Новини Закарпаття

В Україні збудують завод із виробництва перегною

Компанія планує закрити потребу в перегної всього заходу України

У 2023 році ФГ “Мельник-Агро”, що на Хмельниччині, має намір запустити виробництво власного перегною. Ферма вирощує овочі та зелень у 15-ти теплицях та у відкритому ґрунті на площі 300 га, розповів власник господарства Микола Мельник, передає AgroPortal.ua.

Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter 

Майже весь перегній знаходиться ближче до Херсону, доставка дуже дорога: 2 фури на 48 т — це 60 тис. грн. Тому ми знайшли невелике господарство, яке буде працювати на наші потреби, – пояснив підприємець.

Так компанія планує закрити потребу в перегної всього заходу України.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений AgroPortal.ua | Агровидання (@agroportal.ua)

Нагадаємо, вівчар Володимир Альохін із села Павлівка, що на Донеччині, самотужки перегнав частину своєї отари, яка вижила після обстрілу російськими військами, у село Новостав Волинської області.

Раніше Landlord повідомляв, що Зеленський розповів про допомогу бізнесу під час війни.

В Ужгороді Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес оголосив про старт спільного проєкту з “Новою поштою” щодо логістичної допомоги бізнесу в перевезенні обладнання чи продукції під час релокації. Так, одна юридична особа зможе отримати до 10 тис. грн на свої потреби в логістиці. Про це повідомляє пресслужба Офісу з розвитку підприємництва та експорту.

До Чернівців переїхало підприємство “Пульс автоматика”, котре виготовляє електроніку для бджільництва. Підприємство знаходилося за 16 км від Харкова — у місті Дергачі.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору