Ужгородка

Новини Закарпаття

На Харківщині будують новий фермерський елеватор

Наразі встановлено два силоси для зберігання зерна об’ємом 1340 м3, транспортне обладнання продуктивністю 175 т/год

На Харківщині на одному з фермерських господарств на базі старого току будується новий елеваторний комплекс. Вже встановлено перші 2 силоси та транспортне обладнання від KMZ Industries. Про це пресслужба повідомила у Facebook.

Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter

Наразі встановлено два силоси для зберігання зерна об’ємом 1340 м3, транспортне обладнання продуктивністю 175 т/год. На об’єкті працює сепаратор та зерносушарка ДСП-50, модернізацію якої виконала команда автоматизації KMZ Industries, — йдеться у повідомленні.

Зараз завершили електромонтажні та пусконалагоджувальні роботи для встановленого обладнання, але на елеваторі очікується попереду ще не одна черга розширень і удосконалень.

Довідка. KMZ Industries (ПрАТ “Карлівський машинобудівний завод”) є найбільшим виробником елеваторного обладнання в Україні. Компанія успішно реалізувала понад 5000 об’єктів.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області KMZ Industries закінчили монтаж повного комплексу елеваторного обладнання нашого виробництва.

ТДВ “Микулинецьке” протестувало зерносушарку Brice-Baker SCN 12/24, що працює на альтернативному паливі, на кукурудзі підвищеної вологості. Обладнання від KMZ Industries впоралося на відмінно.

Раніше повідомлялось, що у KMZ Industreis відзвітували про останні роботи на об‘єктах по регіонах.

Landlord повідомляв, що KMZ Industries раніше запустили в експлуатацію першу чергу елеватора в Харківській області.

В Івано-Франківській області KMZ Industries завершили монтаж найбільшої у цьому році зерносушарки Вrice-Вaker.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору