Ужгородка

Новини Закарпаття

На Львівщині з початку року надали понад 61 тис. адміністративних послуг із питань ведення державного земельного кадастру

Від початку 2023 року працівники Головного управління Держгеокадастру у Львівській області надали більш як 61 тисячу адміністративних послуг з питань ведення державного земельного кадастру, повідомляє пресслужба відомства.

“Процес отримання громадянами адміністративних послуг Держгеокадастру забезпечується нашими фахівцями на належному рівні, зокрема в режимі доступу та користування електронними сервісами та послугами Держгеокадастру, більшість адмінпослуг надано громадянам безоплатно”, – зазначає начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Вказується, що більшість адмінпослуг фахівці Дергеокадастру надали безоплатно (87,6 % від всіх наданих послуг). Також за послуги, які надаються на платній основі, надійшло понад 850 тис. грн до місцевих бюджетів громад.

Користувачі Державного земельного кадастру можуть скористатися е-сервісами Держгеокадастру та замовити через особистий кабінет необхідні витяги з ДЗК, нормативну грошову оцінку земельної ділянки, виправлення помилок в НКС або отримати відповідну послугу через ЦНАП.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору