Ужгородка

Новини Закарпаття

Хароші рускі і опосередкована ганьба Львова

Крім згаданого Волкова, лист підписали засновниця телеканалу “Дождь” Наталія Сіндєєва, знані опозиціонери Альфред Кох і Лєонід Гозман; журналісти Сєргєй Пархоменко та Лєонід Парфьонов, улюбленець деяких українських медіа бізнесмен Євген Чичваркін та інші срунделі.

Очевидно, що злив листа – це вигідні кремлю внутрішні розбірки хароших рускіх з харашішими рускіми. Хай там хоч позжирають одне одного. Але у цьому контексті цікаве інше. Як одну з чеснот путінського олігарха і свідчення його любові до України підписанти наводять організацію і проведення ним у Львові лихої пам’яті AlfaJazzFest, перейменованого потім у  LeopolisJazzFest.

І хоч ми з друзями регулярно протестували проти фрідманівського шабашу, який проводився вже після початку війни 2014-го, усе одно відчуваю за рідне місто якийсь іспанський сором. Як і за багатьох наших звйозд і так званих культурних діячів, що голосили про джаз без політики. Про Андрія Садового, звісно, мовчу, бо там взагалі нема про що і про кого говорити. 

Прикро, але сталося, як і попереджали опоненти проведення у Львові гулянок за московські гроші. Це таки стало політикою.

От чесне слово, дуже хочеться почути від Садового відповідь на одне єдине питання: санкції щодо Фрідмана справедливі?

Роман Онишкевич

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору