Ужгородка

Новини Закарпаття

На “Шуварі” у Львові з’явились перші ранні українські овочі

Першу ранню продукцію від українського виробника та ще безліч інших товарів можна придбати на “Шуварі” у 14 ряду. 

Відтак, капусту савойську продають по 30-40 гривень за кілограм, а червоноголову за 25-35 гривень. За кіло “старої” білоголової капусти просять від 17 до 18 гривень, “молода” ж обійдеться у 34-35 гривень. Кілограм пекінської капусти вартує від 35 до 50 гривень. 

“Старий” буряк продають за 6-9 гривень за кіло, “молодий” за 40 гривень. Морква коштує 27-36 гривень за кілограм, картопля від 4 до 5 гривень за кіло. 

Ріпчасту жовту цибулю можна придбати за 45-46 гривень за кілограм, червону ріпчасту за 35-40 гривень, а біла ріпчаста цибуля обійдеться у 60 гривень за кіло. За цибулю порей просять від 65 до 80 гривень за кілограм, а за зелену цибулю треба заплатити 85-100 грн/кг.    

Редиска ж коштує 12-14 гривень за штуку.

Огляд цін “борщового набору” за 11 березня доступний за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору