Ужгородка

Новини Закарпаття

“Нова пошта” відкриває перше відділення у Литві

У Вільнюсі відкриють вантажне відділення

20 березня компанія “Нова Пошта” відкриє перше відділення Nova Post у Вільнюсі, повідомив співвласник компанії В’ячеслав Климов, передає Forbes Ukraine. Перше литовське відділення відкриється у Вільнюсі — воно буде вантажним, у ньому можна буде відправляти та отримувати з України посилки вагою до 1000 кг.

Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter 

У жовтні 2022 року НП відкрила у Варшаві своє перше відділення в Польщі. Сьогодні їх вже 18 у найбільших містах країни: Кракові, Любліні, Ґданську, Вроцлаві, Познані, Лодзі та Жешуві. До грудня середня кількість доставок через усі польські відділення зросла до 2500 на добу.

Торік компанія доставила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). Водночас кількість посилок з України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).

У 2023 році компанія планує вийти на довоєнний рівень міжнародних посилок шляхом освоєння нових напрямків. Крім Литви, у першому півріччі 2023 року компанія відкриє відділення у Німеччині, Чехії та Румунії.

Довідка. “Нова пошта” – одна із найбільших мереж доставки посилок, логістики та пошти в Україні. Власники компанії – В’ячеслав Климов та Володимир Поперешнюк. До групи компаній “Нова пошта” також входять “Нова пошта Молдова”, Nova Pay та “Нова пошта Глобал”. 

Нагадаємо, українська поштово-логістична компанія “Нова пошта” відкрила у Варшаві своє перше вантажне відділення Nova Post. Тут опрацьовуватимуться відправлення до 1000 кг.

Авіакомпанія Supernova Airlines, яка входить до групи компаній “Нова Пошта”, отримала сертифікат експлуатанта за номером UA 062. Це дає можливість розпочати власні вантажні авіарейси.

Поштово-логістична компанія “Нова пошта” відновила роботу третини своїх відділень у Херсоні, — наразі працюють 8 відділень.

Нова пошта та “Дія.Бізнес” оголосили, що у 2023 році продовжать безплатно допомагати перевозити бізнес із територій, де йдуть бої.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору