Ужгородка

Новини Закарпаття

Стати пілотом, лікарем чи актором: опанувати професію за день можна в інтерактивному парку професій “Кідландія” у комплексі LEOLAND

Це інтерактивний парк професій, одна з головних цікавинок комплексу LEOLAND, який відкрився на Мельника, 18. Загальна площа дитячих зон у центрі розваг – майже 4500 м2.

Що таке “Кідландія”?

“Кідландія” – місто, у якому відтворений архітектурний стиль та історичні будівлі Львова. Тут є банк, пожежна частина, школа пілота, театр, лікарня, а також фабрика морозива. Усе, як у дорослих, але для дітей.

Містечко створювали за технологією edutainment, тобто навчання через гру. Потрапляючи сюди, діти отримують певну суму в ландах (місцева валюта). Кошти тут можна як заробляти, так і витрачати. Наприклад, дитина оплачує урок у місцевій автошколі, а згодом допоможе поліцейським зловити грабіжника, і таким чином заробить чергові ланди.

Батьки можуть супроводжувати малечу вуличками міста, але заходити до будівель їм зась. Тож усі рішення діти приймають самі, і таким чином не лише освоюють професії, а й через гру вчаться самостійно планувати бюджет.

“Кідландія” – це ідеальне місце для активного дозвілля, де допитливі дітлахи дізнаються чимало нового та весело проведуть час. Це чудова локація не лише для відвідин сім’єю, а й для святкування дня народження.

Які локації є в “Кідландії”?

  • Банк. Потрапляючи до “Кідландії”, дитина спершу відвідує банк. Тут гості не лише познайомляться з професією, а й обміняють чек, що отримали із вхідним квитком, на стартовий капітал. Також можна виготовити банківську картку, на якій зберігатимуться невикористані ланди для наступних візитів.
  • Центр профорієнтації. Тут юним відвідувачам розкажуть, які професії можна опанувати у місті та допоможуть скласти резюме.
  • Лікарня. Тут діти більше дізнаються не лише про лікарів, а й про здоров’я загалом. Медики “Кідландії” покажуть макет скелета людини та розкажуть про будову тіла. Якщо у цей час надійде виклик швидкої, то юні гості вирушать надавати допомогу. А ще тут можна виготовити медичну довідку, яка знадобиться в автошколі.
  • Автошкола та автодром. На цих локаціях також усе по-дорослому. Разом з інструкторами дітлахи вивчатимуть правила дорожнього руху, далі складуть невеликий іспит і, якщо він буде вдалий, отримають права. Лише з водійським посвідченням новоспечені водії зможуть керувати машинками на автодромі.
  • Поліція. Увага! Банк “Кідландії” пограбували! Виїзд на поліцейській машині на місце злочину, пошук доказів та слідів пограбування, перевірка камер спостереження та затримання злочинця – діти допомагатимуть розкрити справу, а весь процес виглядатиме як веселий квест.
  • Пожежна частина. Хто в дитинстві не мріяв стати пожежником? Тож уперед! Новоспечені кідландики разом із вогнеборцями вирушать на виклик у пожежній машині та допоможуть врятувати палаючий будинок. Напередодні рятувальники, звісно ж, навчать як правильно поводитися з вогнем та розкажуть про особливості їхньої професії.
  • Школа пілотів. Маленькі мрійники побувають у кабіні пілота, адже у “Кідландії” є свій справжнісінький літак. Заробивши кошти на інших станціях, діти можуть витратити їх на навчання тут. Спершу підкорювачі неба пройдуть інструктаж, а далі сідають за штурвал симулятора польотів та летять разом зі справжнім пілотом. Вперед до пригод!
  •  Театр. Гримерна, костюми та постановки: на цій локації можна поринути в атмосферу творчості та опанувати ази театрального мистецтва. Фахівці допоможуть дітлахам підготувати виступ, на який запросять усіх охочих, навіть батьків.
  • Станції смаколиків. На фабриці морозива та молочному заводі гурмани зможуть ознайомитися з процесом виробництва морозива та йогурту. А в Майстерні карамелі та школі піцайоло самі виготовлятимуть смакоту на відповідних майстер-класах. Ласощі, зроблені власноруч, завжди найсмачніші.

І це – ще далеко не всі локації “Кідландії”. Стоматологія, будівельний майданчик, школи творчості та моделей, студії моди й флористики, справжня радіостанція, яку чує все містечко, супермаркет, своя школа магії з сортувальним капелюхом, зіллями та настоянками – кожна станція унікальна, тож задоволеними та сповненими вражень точно залишаться усі діти. Також у місті є магазин іграшок та сувенірів, де за зароблені ланди можна придбати щось на згадку.

До речі, у самому містечку є декілька кімнат для святкувань, кожна з яких – тематична. Такий день народження точно запам’ятається надовго.

Які ще локації для відпочинку дітей є у LEOLAND?

Окрім “Кідландії”, у комплексі LEOLAND є парки активних розваг для дітей різного віку.

Кігурумік – чудове місце відпочинку для малюків від трьох до п’яти років під наглядом дорослих. Тут є лабіринт, гірка, водяний батут, веселі розвивальні ігри.

Кігурумі парк – локація для жвавих дітлахів від шести років. Тут є ціла кімната з батутами, ігрові автомати, скеледром, лабіринти та лазанки у ніндзя-парку. А щоб розважатися було максимально комфортно – можна принести з дому улюблену піжамку кігурумі, або ж купити таку в LEOLAND.

Тенісний клуб LEOLAND, що має 6 сучасних кортів з преміальним хардовим покриттям. Тут можна комфортно тренуватися за будь-якої погоди, адже тенісні корти закритого типу і мають потужну систему кондиціонування. Клуб співпрацює із тренерами з міжнародним досвідом, який підтверджений GPTCA. Заняття відбуваються за методикою ITF PLAY&STAY.

FOOTBIK (для дітей віком від 1,5 до 7 років) – міжнародний футбольний центр раннього розвитку, де заняття відбуваються для хлопчиків та дівчаток відповідно до програм академії TSM ACADEMY (Нідерланди). Це унікальна методика покращення фізичних та особистісних якостей дитини на основі навчання гри у футбол. Мережа FOOTBIK налічує понад 20 клубів у різних країнах світу, де загалом навчається понад 5000 дітей.

Студія танцю (для дорослих та дітей віком від 3 років). Тут займаються танго, квікстепом, віденським вальсом, ча-ча-ча, самбою, джайвом та іншими танцями. Студію створили спільно з Президентом Всеукраїнської федерації танцювального спорту Андрієм Поливкою.

Науково-технічна лабораторія MAKER SPACE, яку створили для школярів, щоб продемонструвати, наскільки захопливим може бути навчання.

UNI FORCE – сучасний фітнес-центр преміумкласу площею понад 4000 м2. У комплексі є дуже просторий тренажерний зал, два басейни: для дорослих та дітей, боксерський ринг, студії фітнесу, сайкл-театр та спорт-арена для дітей. Йога, пілатес, стретчинг, або ж спортивно-лікувальне тренування, в основі якого – комплекс вправ китайської гімнастики тай-чі – оптимальні заняття знайдуть люди з різною фізичною підготовкою. Також в UNI FORCE можна пройти функційну діагностику, тобто визначити співвідношення м’язової, жирової та мінеральної маси тіла й вміст води в організмі. Це допоможе підібрати оптимальні навантаження для найкращого результату. Відновитися після насичених тренувань допоможуть у SPA-центрі UNI SPA, а в кафе – смачно нагодують.

Кіноресторан Планета Кіно RE’LUX вже очікує на відкриття. Це перший в Україні повністю лазерний кінокомплекс сучасного та максимально комфортного формату «кіно + ресторан». Обирайте улюблену страву та смакуйте її під час перегляду фільму в кінозалі. Презентації кіноновинок, допрем‘єрні покази та перегляд блокбастерів світового кінопрокату на великих екранах, а також проведення приватних івентів та перегляди спортивних трансляцій –­­­­ все це у кінотеатрі Планета Кіно RE’LUX.

Завітайте у комплекс LEOLAND за адресою: вул. Мельника, 18. Також підписуйтеся на сторінки у соціальних мережах.

Cайт

Facebook

Instagram

Telegram

YouTube

Телефон — +38 067 970 08 08

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору