Ужгородка

Новини Закарпаття

У ЗСУ прокоментували заяву окупантів про виведення ПВК “Вагнер” із Бахмута

“Вже третю добу поспіль ворог менш активний безпосередньо в атаках, – розповів Череватий під час етеру на “24 каналі”. –  За цю добу тільки два боєзіткнення відбулося, за попередню – три. Але продовжує вражати вогнем наші позиції – 332 рази він бив ствольною та реактивною артилерією по наших позиціях. Відбувся один авіаналіт. У боєзіткненнях було вбито 87 окупантів, 131 – зазнав поранення”. 

Також військовий розповів, що Сили оборони ліквідували на бахмутському напрямку бойову машину піхоти, сім гармат, дві самохідні гаубиці “МСТА”, п’ять гаубиць Д-30, дві протитанкові ракетні комплекси, безпілотник “Орлан-10” та п’ять польових складів з боєприпасами. 

“Ми точно констатуємо зменшення атак і, можливо, це пов’язано з їхнім перегрупуванням. Точно ми нанесли їм дуже потужні втрати і вони його потребують, – прокоментував Череватий ситуацію з відходом вагнерівців з Бахмута. – Наскільки це відбудеться, якими підрозділами і в яких об’ємах – я думаю, що нам потрібно трішки часу, щоб верифікувати цю інформацію”. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору