Ужгородка

Новини Закарпаття

Американський генерал дав прогноз перебігу російсько-української війни

Про це Міллі заявив за підсумками засідання Контактної групи з питань України 25 травня, повідомляє “Європейська правда“.

“Всі війни рано чи пізно закінчуються. Вони завершуються перемогою однієї сторони або іншої, або доходить до врегулювання шляхом переговорів. Цю війну у військовому плані росія не може виграти”, – констатував Міллі.

Він пояснив, що росія не змогла досягти своєї стратегічних цілей в рамках військової кампанії. У той самий час Міллі переконаний, що Україна досягти своїх стратегічних цілей військовим шляхом здатна. 

“У той самий час стратегічні цілі України – звільнити всю окуповану росією Україну. На окупованих територіях України є кількасот тисяч російських військ. Цього можна досягти військовим шляхом, але, ймовірно, не у найближчій перспективі”, – сказав американський генерал.

“Тож, що це означає?  Це означає, що бойові дії триватимуть, буде криваво, буде важко. І у якийсь момент обидві сторони дійдуть до врегулювання шляхом переговорів або ж вони дійдуть до військового вирішення у якийсь момент”, – сказав Міллі.

Він додав, що, поки триватимуть бої, підтримка України продовжиться.

Міллі також заявив, що винищувачі F-16 наразі не були б достатньо дієвими для забезпечення оборони повітряного простору, оскільки в росії зберігається значна перевага в авіації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору