Ужгородка

Новини Закарпаття

Американські фермери можуть зібрати лише 67% посівної площі пшениці, що є найнижчим показником з 1917 року

Один з ризиків для аграріїв — суха погода

Оскільки економіка США бореться з численними зустрічними вітрами, спричиненими агресивним підвищенням процентних ставок Федеральною резервною системою, на горизонті маячить ще один ризик: суха погода.

Стеж за новинами у зручному форматі: Підписуйся на наш Twitter 

Очікується, що фермери, які вирощують пшеницю, зберуть лише 67% посівних акрів, показали дані, оприлюднені Міністерством сільського господарства США (USDA), мовиться в огляді іноземної преси Мінагрополітики.

Коефіцієнт врожаю буде найнижчим з 1917 року, оскільки сухі умови в Колорадо, Канзасі, Небрасці, Оклахомі та Техасі значно вплинули на врожай пшениці.

Міністерство сільського господарства США відзначило, що, хоча очікується, що виробництво озимої пшениці цього року зросте на 2% до 1,13 мільярда бушелів, врожайність, як очікується, впаде до 44,7 бушеля на акр.

Нагадаємо, компанія LNZ Group представила нові сорти озимої пшениці бренду LEGEND, передає пресслужба компанії LNZ Group.

Майже 500 тис. тонн гуманітарних вантажів із пшеницею Україна відправила до нужденних та голодних країн. З них — 140 тис. тонн цієї культури було відвантажено в межах гуманітарної програми Grain from Ukraine.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору