Ужгородка

Новини Закарпаття

Не хочу нікого обманювати, але жертв може бути більше: Зеленський відреагував на пожежу в одеському коледжі

Президент України Володимир Зеленський доручив губернатору Одеської області Максиму Куцому і всій місцевій владі докласти всіх зусиль для того, щоб допомогти постраждалим та їхнім родинам, а також якомога швидше з’ясувати всі обставини пожежі в коледжі.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами президента, станом на 6:00 в Одесі одна загибла студентка, 14 зниклих безвісти (серед них – 5 студентів), а також 27 осіб госпіталізовані.

“У жахливій пожежі в Одесі ми вже втратили 16-річну студентку Ксенію Бабенко. Вся країна співчуває її батькам. Ми не залишимо вас наодинці з вашим горем. Ми всі сподіваємося, що з 14 зниклих безвісти якомога більше знайдуться здоровими і неушкодженими. Але не хочу нікого обманювати – жертв може бути більше”, – додав він.

Крім того, Зеленський сказав, що, за його даними, 21 людина зараз в лікарнях в стані середньої тяжкості, а 5 осіб – у важкому.

“Хочу відзначити без перебільшення героїчну боротьбу наших пожежників і рятувальників. 7 з них також зараз на лікарняних ліжках”, – написав він.

Як повідомляв НАШ раніше:

Заступник міського голови Одеси Андрій Котляр назвав імена всіх постраждалих в результаті пожежі в коледжі, які знаходяться в лікарнях.

В Одеській обласній державній адміністрації відзначили, що пожежа в коледжі, яка спалахнула 4 грудня, ймовірно виникла через зламаний подовжувач.

В Одесі в результаті пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу загинула 17-річна дівчина. Одна зі студенток розповіла, що ніхто в пожежі не знали. Співробітники коледжу не давали вказівки залишать будівлю. Сигналізація також якщо і була, то ні спрацювала.

Відео пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу з висоти Опублікував на YouTube.

В Одесі 4 грудня загорівся коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. В результаті пожежі в медичні установи госпіталізовано 22 осіб, з яких одна жінка померла.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору