Ужгородка

Новини Закарпаття

Куди поїхати фермерам на Новий рік 2020 ВІДЕО

Щоб Новий рік аграрію запам’ятався надовго – краще його зустріти не вдома, а подорожуючи. Адже необхідно інколи відпочивати від повсякденних аграрних справ, то чому б не обрати для цього Новий рік! Landlord пропонує активний зимовий відпочинок для фермерів на найкращих гірськолижних курортах Європи.

600 кілометрів траси пропонує французький гірськолижний курорт Валь-Торанс, чудові розваги після катання на лижах чекають на вас в австрійському Зальбах-Хінтерглемм, зустріти кінозірку та похизуватися трюками лижники можуть у швейцарському Гштааді.

Валь-Торанс, Франція 

Валь-Торанс – найвисокогірніший курорт в Європі. Він має масштабну зону катання Три Долини. До неї входять понад 600 кілометрів лижних трас, між якими відвідувачі можуть переміщатися на підіймачах. 99 відсотків зони катання розташовані на висоті 2000 м. Якщо ви полюбляєте бігати на лижах, то вам саме сюди – на курорті для цього виду спорту створено 17 трас. На території Валь-Торансу є сноупарк та всі умови для занять хайфпайпом і бордеркросом. Готель курорту розташований дуже зручно. Виходячи з нього, відвідувачі одразу опиняються на трасі.

Зальбах-Хінтерглемм, Австрія

Це найбільший гірськолижний курорт в Австрії. Він розташований у високогірній долині Глеммталь. Звісно, довжина його трас трохи менша, ніж у Валь-Торанс, але теж вражає – 270 км. На курорті можна не лише покататися на підготовлених трасах, а й зайнятися фрірайдом. Це катання на лижах чи сноубордах на непідготовленій поверхні. На курорті є 70 підіймачів та 50 ресторанів, де нагодують місцевими стравами. Після катань на лижах  відвідувачам тут буде чим зайнятися (є чудовий «апрексі») – коктейлі, шопінг, різноманітні екскурсії, дискотеки.

Гштаад, Швейцарія 

Гштаад розташований у кантоні Берн за 160 км від Женеви та за 220 км від Цюріха. Висота від моря до курорту – 1050 м. Довжина трас загалом становить 250 км. Відвідувачі можуть покататися на санчатах (для цього створені спеціальні траси). На території курорту є хайвпайп, де лижники можуть похизуватися різноманітними трюками та аж 4 сноуборд-парки. Дістаються на схили лижники на 62 підіймачах. Найдовша траса курорту – 14 км. На Гштааді полюбляють відпочивати зірки світового рівня, відомі бізнесмени та політики. Окрім лижного катання, тут є багато інших спортивних розваг та заходів. Дуже часто на курорті проводяться музичні фестивалі.

Бакейра-Берет, Іспанія

Розташований за 350 км від Барселони. Загальна довжина трас – 86 км. На курорті є три зони для катання: Берет, Бакейра та Бонайгуа. У зоні Берет – траси широкі, де можна кататися на санях. Схили тут пологі, отже, зона підійде і для лижників-новачків. Бакейра складається із трас різноманітної складності – тут краще  почуватимуться більш досвідчені спортсмени.  Бонайгуа – зона, де кататися можуть як ті, хто лише став на лижі, так і професіонали. 24 підіймачі обслуговують траси Бакейра-Берет. На цьому курорті є школа лижного спорту, де працює понад 200 інструкторів. Сезон для катань тут триває із грудня до квітня. Бакейра-Берет – улюблене місце для відпочинку королівської сім’ї та президента Іспанії.

Оре, Швеція

Розташований у Оре в регіоні Емтланд. Загальна довжина трас – близько 100 км. Гірськолижний курорт обслуговує приблизно 40 підйомників. До нього входять 4 селища та 5 зон для катання (Редкулле, Тегефьелль, Дувед, Ope-Бю та Оре-Бьорнен).  Від селища до селища можна їздити на автобусі. Навіть якщо ви поселитеся в одному з населених пунктів – можете користуватися всіма зонами для катання. У Оре сніг гарантують із листопада до травня. Тут відвідувачі можуть покататися не лише на гірських та рівнинних лижах, а й на санях з оленями. Для сноубордистів доступні всі траси, а також фан-парк і жолоб «Сноу-крос».

Landlord раніше повідомляв про те, як бути здоровою і щасливою людиною: інструкція Олексія Башкірцева.

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору