Ужгородка

Новини Закарпаття

В Україні шахраї торгують “вакциною” від коронавірусу

Оголошення про продаж вакцини від китайського коронавіруса nCoV почали з’являтися на інтернет-сайтах. Ці оголошення є помилковими, так як на даний момент вакцини саме від коронавіруса типу nCoV не існує.

Про це повідомляє Сегодня.

На одному з найбільших українських сайтів інтернет-оголошень 27 січня з’явилася можливість купити якусь “вакцину від коронавіруса”. В описі товару говориться, що розроблено дану протиотруту в Ізраїлі кращими фахівцями своєї справи.

Власник “чудо-вакцини” живе в Харкові, але готовий продати її будь-кому в будь-якій точці України. Ціну за фейковий вакцину від коронавируса nCoV виставили в 2500 гривень.

В оголошенні не зазначено, що вакцина саме від nCoV, однак це стає зрозуміло через повідомлення: “Продам вакцини від коронавируса. Вакцина від моторошного вірусу, який дістався до нас з Китаю”.

“Розроблена ця протиотрута в Ізраїлі кращими фахівцями своєї справи. Якщо хочете уберегти себе, своїх рідних і близьких, тоді терміново замовляйте протиотруту від CoV вірусу!” – йдеться в повідомленні шахраїв.

Як відомо, офіційно Міністерство охорони здоров’я не підтверджувало у госпіталізованих із симптомами ГРВІ на території України наявність смертельної інфекції.

І хоча робота з розробки вакцини дійсно ведеться в декількох країнах, ні МОЗ, ні міжнародне медичне співтовариство не підтвердило дієвість жодної з вакцин, які були створені на сьогоднішній день.

Також нагадаємо, що у Німеччині зафіксували перший випадок зараження коронавірусом.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору