Ужгородка

Новини Закарпаття

Річний баланс м’яса, субпродуктів і жиру в Україні – Оновлення 6.2019

Яловичина (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
47
48
39
37
40

Імпорт
2
2
2
2
2

Виробництво
307
301
291
287
269

 – с/г підприємства
74
78
75
69
79

 – господарства населення
233
223
216
218
190

Загальна пропозиція
356
351
332
327
311

Експорт
52
45
54
55
50

Споживання
250
261
235
226
220

Втрати
6
6
6
6
5

Кінцеві запаси
48
39
37
40
36

Загальний попит
356
351
332
327
311

Споживання на душу населення
5,8
6,1
5,5
5,4
5,2

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

Свинина (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
46
46
50
55
50

Імпорт
5
4
8
36
35

Виробництво
647
640
631
602
641

 – с/г підприємства
333
332
312
301
327

 – господарства населення
314
308
319
301
315

Загальна пропозиція
698
690
689
693
726

Експорт
47
4
6
2
4

Споживання
592
623
615
628
656

Втрати
13
13
13
13
14

Кінцеві запаси
46
50
55
50
53

Загальний попит
698
690
689
693
726

Споживання на душу населення
13,8
14,6
14,5
14,8
15,6

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

М’ясо свійської птиці (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
82
83
95
81
112

Імпорт
63
85
121
133
138

Виробництво
1 144
1 167
1 185
1 259
1 312

 – с/г підприємства
968
992
1 014
1 085
1 161

 – господарства населення
176
174
171
174
151

Загальна пропозиція
1 289
1 335
1 400
1 472
1 561

Експорт
182
242
273
331
415

Споживання
999
973
1 020
1 002
1 011

Втрати
24
25
26
28
29

Кінцеві запаси
83
95
81
112
106

Загальний попит
1 289
1 335
1 400
1 472
1 561

Споживання на душу населення
23,3
22,8
24,0
23,7
24,0

* прогноз

Інше м’ясо (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
2
2
2
2
2

Імпорт
0
0
0
0
0

Виробництво
35
34
34
34
34

 – с/г підприємства
2
1
2
2
2

 – господарства населення
34
32
33
33
33

Загальна пропозиція
38
36
36
36
36

Експорт
0
0
0
0
0

Споживання
35
33
33
33
33

Втрати
1
1
1
1
1

Кінцеві запаси
2
2
2
2
2

Загальний попит
38
36
36
36
36

Споживання на душу населення
0,8
0,8
0,8
0,8
0,8

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

М’ясо (без субпродуктів і жиру, тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
177
179
186
175
203

Імпорт
70
92
131
171
175

Виробництво
2 133
2 141
2 140
2 182
2 256

 – с/г підприємства
1 376
1 404
1 402
1 457
1 568

 – господарства населення
757
737
738
726
688

Загальна пропозиція
2 380
2 412
2 457
2 528
2 635

Експорт
281
291
334
388
469

Споживання
1 876
1 891
1 904
1 889
1 920

Втрати
44
45
45
47
49

Кінцеві запаси
179
186
175
203
197

Загальний попит
2 380
2 412
2 457
2 528
2 635

Споживання на душу населення
43,8
44,3
44,8
44,7
45,6

* прогноз
Примітки: імпорт і експорт яловичини й свинини – у перерахунку на вагу туші.

Субпродукти (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
14
14
13
14
14

Імпорт
29
24
24
28
28

Виробництво
166
163
160
155
157

 – ВРХ
62
61
59
58
54

 – свиней
101
100
99
94
100

 – інші
3
3
3
3
3

Загальна пропозиція
209
202
197
196
199

Експорт
4
7
9
6
7

Споживання
183
174
167
169
171

Втрати
8
7
7
7
7

Кінцеві запаси
14
13
14
14
13

Загальний попит
209
202
197
196
199

Споживання на душу населення
4,3
4,1
3,9
4,0
4,1

* прогноз

Тваринний жир (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
9
8
8
10
9

Імпорт
56
45
54
60
60

Виробництво
63
62
61
59
61

 – ВРХ
16
16
15
15
14

 – свиней
46
45
45
43
46

 – інші
1
1
1
1
1

Загальна пропозиція
128
115
123
128
129

Експорт
8
0
0
0
0

Споживання
107
103
109
115
115

Втрати
5
4
5
5
5

Кінцеві запаси
8
8
10
9
9

Загальний попит
128
115
123
128
129

Споживання на душу населення
2,5
2,4
2,6
2,7
2,7

* прогноз

М’ясо (включаючи субпродукти й жир, тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
200
202
207
198
226

Імпорт
155
161
209
259
263

Виробництво
2 361
2 367
2 362
2 396
2 474

Загальна пропозиція
2 717
2 729
2 778
2 853
2 963

Експорт
293
298
343
395
476

Споживання
2 166
2 167
2 180
2 173
2 207

Втрати
57
56
57
59
61

Кінцеві запаси
202
207
198
226
219

Загальний попит
2 717
2 729
2 778
2 853
2 963

Споживання на душу населення
50,6
50,8
51,3
51,4
52,4

* прогноз
Примітки: імпорт і експорт яловичини й свинини – у перерахунку на вагу туші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору