Ужгородка

Новини Закарпаття

Річний баланс м’яса, субпродуктів і жиру в Україні – Оновлення 7.2019

Яловичина (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
47
48
39
37
40

Імпорт
2
2
2
2
2

Виробництво
307
301
291
288
294

 – с/г підприємства
74
78
75
69
69

 – господарства населення
233
223
216
218
225

Загальна пропозиція
356
351
332
327
335

Експорт
52
45
54
55
50

Споживання
250
261
235
226
238

Втрати
6
6
6
6
6

Кінцеві запаси
48
39
37
40
42

Загальний попит
356
351
332
327
335

Споживання на душу населення
5,8
6,1
5,5
5,4
5,7

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

Свинина (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
46
46
50
55
50

Імпорт
5
4
8
36
33

Виробництво
647
640
631
604
594

 – с/г підприємства
333
332
312
302
318

 – господарства населення
314
308
319
302
276

Загальна пропозиція
698
690
689
695
677

Експорт
47
4
6
2
4

Споживання
592
623
615
630
614

Втрати
13
13
13
13
13

Кінцеві запаси
46
50
55
50
47

Загальний попит
698
690
689
695
677

Споживання на душу населення
13,8
14,6
14,5
14,9
14,6

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

М’ясо свійської птиці (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
82
83
95
81
112

Імпорт
63
85
121
133
138

Виробництво
1 144
1 167
1 185
1 259
1 330

 – с/г підприємства
968
992
1 014
1 085
1 144

 – господарства населення
176
174
171
174
186

Загальна пропозиція
1 289
1 335
1 400
1 472
1 579

Експорт
182
242
273
331
420

Споживання
999
973
1 020
1 002
1 026

Втрати
24
25
26
28
29

Кінцеві запаси
83
95
81
112
104

Загальний попит
1 289
1 335
1 400
1 472
1 579

Споживання на душу населення
23,3
22,8
24,0
23,7
24,4

* прогноз

Інше м’ясо (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
2
2
2
2
2

Імпорт
0
0
0
0
0

Виробництво
35
34
34
35
35

 – с/г підприємства
2
1
2
2
2

 – господарства населення
34
32
33
33
33

Загальна пропозиція
38
36
36
37
37

Експорт
0
0
0
0
0

Споживання
35
33
33
34
34

Втрати
1
1
1
1
1

Кінцеві запаси
2
2
2
2
2

Загальний попит
38
36
36
37
37

Споживання на душу населення
0,8
0,8
0,8
0,8
0,8

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

М’ясо (без субпродуктів і жиру, тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
177
179
186
175
204

Імпорт
70
92
131
171
173

Виробництво
2 133
2 141
2 140
2 185
2 252

 – с/г підприємства
1 376
1 404
1 402
1 458
1 532

 – господарства населення
757
737
738
727
720

Загальна пропозиція
2 380
2 412
2 457
2 531
2 629

Експорт
281
291
334
388
474

Споживання
1 876
1 891
1 904
1 892
1 911

Втрати
44
45
45
47
49

Кінцеві запаси
179
186
175
204
195

Загальний попит
2 380
2 412
2 457
2 531
2 629

Споживання на душу населення
43,8
44,3
44,8
44,7
45,4

* прогноз
Примітки: імпорт і експорт яловичини й свинини – у перерахунку на вагу туші.

Субпродукти (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
14
14
13
14
14

Імпорт
29
24
24
28
28

Виробництво
166
163
160
155
155

 – ВРХ
62
61
59
58
59

 – свиней
101
100
99
94
93

 – інші
3
3
3
3
3

Загальна пропозиція
209
202
197
197
197

Експорт
4
7
9
6
7

Споживання
183
174
167
169
169

Втрати
8
7
7
7
7

Кінцеві запаси
14
13
14
14
14

Загальний попит
209
202
197
197
197

Споживання на душу населення
4,3
4,1
3,9
4,0
4,0

* прогноз

Тваринний жир (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
9
8
8
10
9

Імпорт
56
45
54
60
60

Виробництво
63
62
61
59
58

 – ВРХ
16
16
15
15
16

 – свиней
46
45
45
43
42

 – інші
1
1
1
1
1

Загальна пропозиція
128
115
123
128
127

Експорт
8
0
0
0
0

Споживання
107
103
109
115
113

Втрати
5
4
5
5
5

Кінцеві запаси
8
8
10
9
9

Загальний попит
128
115
123
128
127

Споживання на душу населення
2,5
2,4
2,6
2,7
2,7

* прогноз

М’ясо (включаючи субпродукти й жир, тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
200
202
207
198
227

Імпорт
155
161
209
259
261

Виробництво
2 361
2 367
2 362
2 399
2 465

Загальна пропозиція
2 717
2 729
2 778
2 856
2 952

Експорт
293
298
343
395
481

Споживання
2 166
2 167
2 180
2 176
2 193

Втрати
57
56
57
59
61

Кінцеві запаси
202
207
198
227
218

Загальний попит
2 717
2 729
2 778
2 856
2 952

Споживання на душу населення
50,6
50,8
51,3
51,5
52,1

* прогноз
Примітки: імпорт і експорт яловичини й свинини – у перерахунку на вагу туші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору